Elämäntapa

Nyt on oivallinen aika harkita uudelleen vanhoja tottumuksiasi ja tehdä kehollesi iso palvelus. Oli tavoitteesi sitten terveellisempi ruokavalio, aktiivinen salilla käyminen tai loman aikana kertyneiden kilojen pudotus, me PM-Internationalilla voimme auttaa! Siksi olemme itsekin lähteneet mukaan FitLine Summer Body Challenge, se on oivallinen tapa hypätä takaisin terveellisten elämäntapojen pariin. 

Uuden asian aloittaminen on maagista aikaa. Motivaatio saattaa alkuinnostuksen jälkeen lopahtaa, juuri silloin kun työn tulokset todella alkavat näkyä. Olemme keränneet viisi vinkkiä, jotta saavutat vuoden 2019 tavoitteet.

  • Aloita kevyesti ja nosta tuloksia omaan tahtiisi. Aseta itsellesi realistisia tavoitteita. Suunnittele ateriasi ja treenisi – pysy niissä! Kun kerrot perheellesi ja ystävillesi tavoitteistasi, sekä FitLine Summer Body Challenge, sinulla on enemmän motivaatiota pysyä niissä. Toisaalta on tärkeää, ettet aseta itsellesi liian kovia paineita, sillä se saattaa johtaa turhautumiseen jolloin motivaatiosi häviää. On tärkeää aloittaa kevyesti ja nostaa tuloksia omaan tahtiin pitäen aina tavoitteet mielessä.

  • Aloita uusia tottumuksia. Toistoista syntyy tottumuksia. Joten miksi et aloita terveysmatkaa 14 päivän FitLine D-Drink -kuurilla, vain yhdellä päivittäisannoksella? D-Drink on monipuolinen ja maistuva ratkaisu, joka tukee maksan normaalia toimintaa[i] ja aineenvaihduntaa[ii]. Ota päivittäin pieni tauko ja nauti tästä herkullisesta vihreästä juomasta, jossa on korkealaatuisia luonnollisia ainesosia, kuten parsakaali-, maarianohdake- ja villivalkosipuliuutetta. Ajatteletko osallistua FitLine Summer Body Challenge? Hienoa – D-Drink on ihanteellinen tuote. Jos olet jo aloittanut Shape Challengen, ei hätää, sillä se sopii myös käytettäväksi ohjelman aikana.
  • Keittiöön. Tarkoituksena ei ole jättää hyvää ruokaa pois, tarkoituksena on tehdä terveellistä ja maukasta ruokaa. Kun ruoanlaitto on hauskaa, se muodostuu helposti rutiiniksi. Kasvikset, puhdas proteiini, hyvät rasvat – ja kun makeanhimo iskee, pala tummaa suklaata; näistä on hyvä ruokavalio rakennettu. Tarvitsetko inspiraatiota? Katso helpot reseptimme täältä!

 

  • Jos haluat olla paras versio itsestäsi, tulee sinun olla hyvin levännyt. Yritä saada nukkumaan menosta ja heräämisestä säännöllistä, tämä auttaa kehoasi omaksumaan uudet terveelliset tavat.

Onko sinulla hyviä ideoita kuntoilutavoitteiden asettamiseen ja niissä pysymiseen? Jaa ne kanssamme kommenttikentässä!

[i] Koliini edistää maksan toiminnan pysymistä normaalina.

[ii] Kromi edistää normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa.

Vastaa

Your email address will not be published.

Post comment