SHAPE ME UP Haluatko laihtua ja parantaa kuntoa? 3... 2... 1... GO! SHAPE ME UP Haluatko laihtua ja parantaa kuntoa? 3... 2... 1... GO! JOS MINÄ PYSTYN SIIHEN, SINÄKIN PYSTYT! PYSTYT SIIHEN! Seuraa minun Shape Challengea! SEURAA FACEBOOKISSA SUOSIKKINI

Mikä on Shape Me Up -ohjelma?

FitLine Shape Me Up tarjoaa kaiken, mitä tarvitset tavoitteesi saavuttamiseen! 30 päivän aikana saat uusimmat FitLine Shape -rutiinit, herkullisia reseptejä, tehokkaita treenejä ja säännöllisiä motivaatiovinkkejä, joiden avulla pääset tavoitteeseesi!

Erilaisilla kehotyypeillä on eri tarpeet. Siksi olemme kehittäneet uuden ohjelman, joka sopii yksilöllisiin tavoitteisiisi. Hankkiudu elämäsi kuntoon nyt!

Psst… Haluatko tehdä vaikutuksen ystäviisi muutoksellasi?
Jaa ennen/jälkeen-kuvasi sosiaalisessa mediassa hashtagilla #FitLineShape

FitLine-tiimisi

Intro FitLine ProShape All-in-1 Herkullinen FitLine ProShape All-in-1 on täysi ateriankorvike, joka antaa kehollesi kaiken tarvittavan ja auttaa laihduttamisessa*! Helppo ateriaratkaisu, joka auttaa saavuttamaan tavoitteesi! OSTA NYT Monipuolinen, tasapainoinen ja herkullinen vaihtoehto + laadukkaita luontaisia ainesosia, kuten vihreä kahvipapu-uute, vihreä mate-uute, nokkosuute ja monia muita! Intro FitLine ProShape All-in-1 2 go Nopeassa elämäntahdissa jätämme usein aterioita väliin kiireisen aikataulun takia. FitLine ProShape 2 go -patukat on suunniteltu auttamaan painonpudotuksessa*. Ne ovat herkullinen ja kätevä ratkaisu meneville ihmisille. OSTA NYT Herkullinen ateriapatukka FitLine ProShape All-in-1:n patentoitu resepti*. laadukkaita luontaisia ainesosia, kuten vihreä kahvipapu-uute, vihreä mate-uute, nokkosuute ja monia muita! +

Miten se toimii? Helppous johtaa menestykseen

TILAA

Tilaa 7 haluamaasi FitLine ProShape All-in-1 -tölkkiä

Muista myös ostaa FitLine-sekoitin, jolla voit valmistaa herkullisia Shape-reseptejä. Voit korvata ProShape All-in-1 -tölkin mieleisilläsi ProShape 2 go -patukoilla.

JUO

Korvaa päivän ateriat ProShape All-in-1:lla

Korvaa 1. ja 2. päivänä 3 päivän pääateriaa ja 3.–30. päivänä 2 pääateriaa ProShape All-in-1:lla.

TEE RUOKAA

Terveellistä ja maukasta

Tutustu FitLine Kitchenin herkullisiin ja terveellisiin resepteihin.

TREENAA

Nopeaa ja tehokasta

Ota haaste vastaan ja kohota kuntoasi treeniohjelmallamme.

He onnistuivat!

Mikä on oma vartalotyyppini?

Hyvään kuntoon liittyy kehon ylimääräisen rasvan määrän lisäksi myös sen sijainti.
Voimme määrittää neljä vartalotyyppiä sekä naisille että miehille.
Kun liityt FitLine Shape Me Up -ohjelmaan, vartalotyyppisi lasketaan MAKSUTTA. Saat lisäksi yksilöllisiä vinkkejä syömiseen, pukeutumiseen ja treenaamiseen vartalotyyppisi perusteella!

FitLine Shape -rutiini

FitLine Shape Me Up on juuri se, mitä tarvitset. Se ei sisällä elämää hankaloittavaa kalorien laskemista. Sitä on helppo noudattaa, mikä varmistaa sen, että nautit matkasta ja saat tuloksia.
arrwo_01
FL_SHCH_XX_Kitchen_600x600_D2

FitLine Kitchen

Kuka sanoi, että terveelliset ateriat ovat tylsiä?!
30 päivän ohjelman aikana voit tehdä omia aterioitasi ProShape All-in-1 -rutiinin lisäksi.
Reseptimme on luotu sinulle, jotta voit nauttia niistä ja ne voivat auttaa sinua tavoitteidesi saavuttamisessa!
Tässä on herkullisia reseptejä! Nam nam!

FitLine-valmentaja

Treenaaminen on tärkeää laihdutuksen onnistumisen kannalta. Tarjoamamme treeniohjeet auttavat sinua saamaan mahdollisimman paljon irti FitLine Shape Me Upista.
Yksinkertaista: Kun liikut kolme kertaa viikossa, laihdutuksen tulokset tulevat paremmin esille, kehosi on vahvempi ja saat enemmän elinvoimaa. Valmistaudu uuteen ulkomuotoon!
FL_SHCH_XX_Coach_600x600_D2

FitLine-look

Pysy trendikkäänä treenatessasi ja tutustu FitLinen täyteen urheilukokoelmaan! Hanki FitLine-lookisi nyt!
Psst… Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa, niin näet lisää uutisia!

*Substituting two of the main daily meals of an energy restricted diet with meal replacements contributes to weight loss.