Naisten vartalotyypit

FL_Shape_Apple_400x400

Omenatyyppi

Jos olkapääsi ja lantiosi ovat suurin piirtein samankokoisia ja vyötärösi on samankokoinen tai leveämpi kuin olkapääsi ja lantiosi, vartalo on todennäköisesti omenatyyppiä. Lantiosi yläosa saattaa olla leveämpi kuin alaosa, ja kun lihot, paino kerääntyy vyötärölle. Tätä kutsutaan keskivartalorasvaksi, joka löytyy yleensä vatsaontelosta. Hyvä uutinen on se, että vatsarasvasta on helpompi päästä eroon kuin niin sanotusta ihonalaisesta rasvasta.

Liity FitLine Shape Me Up -ohjelmaan, niin saat parhaat vinkit terveen ja seksikkään vartalon saavuttamiseen.

FL_Shape_Pear_400x400

Päärynätyyppi

Lantiosi on leveämpi kuin olkapääsi, ylävartalosi on todennäköisesti kapea ja vyötärösi hyvin erottuva. Kun lihot, paino kerääntyy reisiin. Tämä rasva on ihonalaista rasvaa, mikä tarkoittaa sitä, että se kertyy ihon alle. Tämäntyyppisestä rasvasta eroon pääseminen ei ole helppoa, muttei myöskään mahdotonta.

FitLine Shape Me Up -ohjelma antaa sinulle oikeat työkalut terveen, seksikkään vartalon saavuttamiseen.

FL_Shape_Rectangle_400x400

Suorakulmiotyyppi

Vartalosi on suora ja lantiosi kapea. Olkapääsi, rintakehäsi ja lantiosi mitat ovat 5 %:n sisällä toisistaan. Tämä on yksi yleisimmistä naisten vartalotyypeistä. Jos lihot, paino kerääntyy tasaisesti kaikkialle. Useimmilla malleilla, julkkiksilla ja kestävyysurheilijoilla on tämä vartalotyyppi, mutta heillä on tietysti yleensä alhaisempi rasvaprosentti kuin keskivertoihmisellä. 

Ei siis hätää, oikealla ohjelmalla, kuten FitLine Shape Me Upilla, voit olla seuraava Nicole Kidman tai maratonjuoksija!

FL_Shape_Glasshour_400x400

Tiimalasityyppi

Sinulla on kapea vyötärö, ja lantio ja rintakehä ovat sitä leveämpiä ja lähes samankokoisia keskenään. Jos lihot, paino kerääntyy lantiolle ja vyötärön yläpuolelle. Tämä on klassinen, naisellinen vartalotyyppi, mutta vaikka naisia on historiallisesti yritetty pakottaa saavuttamaan tämä vartalotyyppi esimerkiksi korseteilla tai kylkiluiden poistolla, alle 10 %:lla naisista on tämä vartalotyyppi.*

Vaikka olisit ennestään tiimalasityyppiä, FitLine Shape Me Up voi auttaa sinua saavuttamaan entistä seksikkäämmät kurvit!

* “The shape of things to wear: scientists identify how women’s figures”. The Independent. 2005-11-21.

Miesten vartalotyypit

FL_Shape_Apple_400x400

Omenatyyppi

Tämä vartalotyyppi näyttää pyöreältä erityisesti vatsan alueella. On myös yleistä, että jalat näyttävät kapeilta. Lantiosi yläosa saattaa myös olla leveämpi kuin alaosa, ja kun lihot, paino kerääntyy vyötärölle. Keskivartalorasva löytyy yleensä vatsaontelosta. Hyvä uutinen on se, että vatsarasvasta on helpompi päästä eroon kuin ihonalaisesta rasvasta.

Liity FitLine Shape Me Up -ohjelmaan ja hankkiudu eroon vatsarasvasta nopeasti ja helposti!

FL_Shape_Pear_400x400

Päärynätyyppi

Olkapääsi ja rinnanympäryksesi ovat kapeampia kuin vyötärösi ja lantiosi. Jos lihot, paino kerääntyy yleensä reisiin, lantioon ja takamukseen. Tämä rasva on ihonalaista, mikä tarkoittaa sitä, että se kertyy ihon alle. Tämäntyyppisestä rasvasta eroon pääseminen ei ole helppoa, muttei myöskään mahdotonta.

FitLine Shape Me Up -ohjelma tarjoaa sinulle oikeat työkalut ja parhaat vinkit painonpudotukseen.

FL_Shape_Rectangle_400x400

Suorakulmiotyyppi

Jos olkapääsi ovat suurin piirtein yhtä leveät kuin lantiosi ja vyötärösi ja keskivartalosi on suora, vartalo on suorakulmiotyyppiä. Tämä on yksi yleisimmistä miesten vartalomuodoista. Tämä vartalotyyppi ei ole aina langanlaiha, esim. useilla miesmalleilla ja kestävyysurheilijoilla on tämän tyyppinen vartalo. Suorakulmioiden on yleensä nähtävä enemmän vaivaa näkyvien lihasten muodostamiseen.

Liity FitLine Shape Me Up -ohjelmaan, niin tiedät, miten se onnistuu!

FL_Shape_Triangle_400x400_2

Käänteinen kolmio

Tämä on klassinen, miehekäs V:n muotoinen vartalotyyppi. Jos sinulla on leveät hartiat ja rinta, mutta kapea lantio ja vyötärö, olet käänteinen kolmio -tyyppiä. Saatat ajatella, että sinun tarvitsee vain esitellä ylävartaloasi, mutta FitLine Shape Me Up -ohjelma voi antaa hyödyllisiä vinkkejä kunnon kohentamiseen ja unelmavartalon saavuttamiseen.