FitLine tuotteet

Sillä ei ole väliä, kuinka paljon päätit panostaa kehon muokkaukseen uudenvuodenlupauksessasi tai mikä ruokavalio milloinkin on muodissa: raakaruokadieetti, Atkinsin dieetti, ketogeeninen ruokavalio tai välimerellinen ruokavalio… Kaksi seikkaa auttavat sinua todella onnistumaan ja viihtymään kehossasi entistä paremmin: Energiankulutuksen on oltava jatkuvasti suurempi kuin energian saannin, ja keholle annettavassa energiassa on oltava tärkeitä ravintoaineita, jotka ylläpitävät kehosi normaalia toimintaa.

Kun pidät tämän mielessä, voit periaatteessa maksimoida tuloksesi noudattamalla kolmea sääntöä:

 1. Lisää päivittäin poltettavan energian määrää.
 2. Vähennä päivittäin saatavan energian määrää.
 3. Varmista, että kehosi saa päivittäin kaikki tarvittavat ravintoaineet.

Parasta olisi noudattaa kaikkia kolmea sääntöä samanaikaisesti. Voit lisätä energiankulutusta liikkumalla enemmän. Samalla voit vähentää energian saantia tarkkailemalla, kuinka paljon energiaa sisältämässäsi ravinnossasi on ja minkälaisia ravintoaineita se sisältää. Energian saannin rajoittaminen on haastavinta, koska samalla on huolehdittava, että saadaan riittävästi ravintoaineita, joita tarvitaan elimistön normaaliin aineenvaihduntaan. Terve keho tarvitsee kuituja, kivennäisaineita, hivenaineita ja vitamiineja. Vähäinen tai huono ravintoaineiden saanti aiheuttaa väsymystä, uupumusta ja keskittymiskyvyn heikkenemistä.

FitLine ProShape All-in-1: Helppo, nopea ja luotettava

Käytännön näkökulmasta FitLine ProShape All-in-1 ‑sarjan tuotteet ja patukat ovat erittäin helposti ja nopeasti valmiita nautittaviksi myös kiireessä tai matkustettaessa. Yksi ProShape All-in-1 ‑sarjan tuotteiden ja patukoiden erityisen kätevistä eduista on, että saat varmasti saman määrän kaloreita ja ravintoaineita jokaisella aterialla ilman kaloreiden laskemista tai huolehtimista B6-vitamiinin, sinkin ja muiden tärkeiden ravintoaineiden saannista. Vaihteluakin on riittävästi, sillä valikoimassa on kuusi herkullista makua.

Todennäköisesti paras tapa vähentää energian saantia on korvata päivittäin yksi tai kaksi ruokailua ateriankorvikkeilla ja patukoilla. Menetelmän edut:

 • luotettava ravintoaineiden määrä
 • luotettava kalorimäärä
 • helppo ja nopea valmistus
 • heti käyttövalmis – kun aikataulu on tiukka
 • enemmän vaihtelua kuudella makuvaihtoehdolla.

Elimistön hyvinvoinnin kannalta ateriankorvikkeet ja patukat ovat FitLinen keino hallita päivittäin saatavan energian määrää ja laatua.

 • Lihasmassan ylläpitoa tukee laadukas proteiini, joka sitoutuu tehokkaasti.
 • Hiilihydraatit tukevat normaalia aivotoimintaa ja normaalin lihastoiminnan palautumista.
 • Kuidut pidentävät kylläisyyden tunnetta ja auttavat vastustamaan mielihaluja.

Se tekee elämästäsi huomattavasti helpompaa. Kun ravitsemusasiat ovat kunnossa, voit keskittyä energiankulutuksen lisäämiseen.

Vastaa

Your email address will not be published.

Post comment