ElämäntapaFitLine tuotteet

Kaikkien odottama kesä tekee vihdoin tulojaan. Pitkän, kylmän ja pimeän talven jälkeen ryntäämme auringonpaisteeseen kiireen vilkkaa. Aurinko lämmittää meitä, tekee meistä iloisia ja antaa meille viettelevän, pehmeän rusketuksen. Mutta varo vaaraa, ihomme on erittäin herkkää. Auringolle altistuminen riittämättömällä suojauksella lisää ihosyövän riskiä ja nopeuttaa ikääntymistä. Tässä 4 myyttiä aurinkosuojasta.

Myytti 1: Punainen tänään, ruskea huomenna!

Valitettavasti asia ei ole niin yksinkertainen. Auringonpoltteen jättämä rusketus ei ole terveellistä. Päinvastoin, se on erittäin vaarallista. Eikä sen tuoma rusketus ole edes pitkäkestoista, toisin kun oikein hankittu rusketus. Auringonpolttama vahingoittaa ihoa. Heti kun auringonpolttama iho alkaa parantua, se kuoriutuu pois – samoin kun rusketuskin. Pysyvän ja vaarattoman rusketuksen hankkimiseen tulee sinun suojata ihosi sopivalla aurinkosuojalla, kun otat aurinkoa.

Myytti 2: Päivävoiteeni suojaa tarpeeksi!

Suojauksen taso riippuu päivävoiteesta. Suurin osa kosteuttavista kasvovoiteista sisältää vain SPF15-suojauksen. Tämä suojaus riittää hyvin, mikäli vietät päiväsi toimistolla ja auringolle altistuminen on vähäistä, mutta mikäli aiot viettää ruokataukosi ulkona auringossa, SPF15 ei välttämättä enää riitä. Kasvojesi iho eroaa merkittävästi muusta vartalostasi, sillä sen iho on ohuempaa ja herkempää kun muualla. Tämän takia kasvosi tarvitsee paremman suojauksen auringolta. Siksi suosittelemmekin SPF30-tason aurinkosuojaa, jos aiot viettää pidempiä aikoja auringossa.

Myytti 3: Ulkona on pilvistä – en tarvitse aurinkovoidetta!

Vaikka ulkona olisikin pilvistä, tarvitset silti aurinkovoidetta. Pilvet suodattavat vain 20% UV-säteilystä. 80% säteilystä läpäisee pilvikerroksen. Aurinkovarjo sekä puut saattavat suodattaa jopa 50% säteilystä, mutta tästäkin huolimatta, et ole suojassa palamiselta. Älä ota turhia riskejä – Käytä aurinkosuojaa. Ihosi arvostaa sitä.

Myytti 4: Mitä enemmän laitan aurinkovoidetta, sen pidempään voin olla auringossa!

Yksinkertainen matematiikka ei valitettavasti riitä, sillä SPF-kertoimet eivät kasva, vaikka laittaisit enemmän aurinkovoidetta. Vaikka laittaisit SPF30-suojakerroinvoidetta 2 kertaa, et saa siitä SPF60-suojakerrointa. Se, kuinka kauan voit olla auringossa riippuu ihotyypistä sekä muista yksilökohtaisista asioista. Esimerkkinä vaalea ihotyyppi, jonka oma aurinkosuoja kestää noin 10 minuuttia. Käyttämällä SPF30-suojakertoimella varustettua aurinkosuojaa, ihosi saa 30-kertaisen suojan auringolta, tarkoittaen 300 minuuttia. On tärkeää silti säännöllisesti lisätä aurinkosuojaa varsinkin hikoillessa tai uinnin jälkeen, muuten et ole täysin suojattu.

Anna meidän pitää huolta ihostasi, kun sinä nautit huoletta auringosta.

Aurinkosuojatuotteemme:

PreSun-Voide

  • Suojaa ihoasi auringolta
  • Aktivoi ja kiihdyttää ruskettumisprosessia
  • Edistää tasaista ja voimakasta ruskettumista.

Sun Spray SPF30

  • Täydellinen suoja auringon aiheuttamaa ikääntymistä vastaan
  • Raikas ja hedelmäinen kookoksen tuoksu
  • Puhdas ja rasvaton koostumus

After Sun

  • Viilentävä geeli kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa auringonoton jälkeen
  • Auttaa pidentämään rusketuksen kestoa

Vastaa

Your email address will not be published.

Post comment