ElämäntapaFitLine tuotteet

Kun näytät hyvältä, sinusta tuntuu hyvältä. Puhdas ja selkeä iho voi auttaa lisäämään itseluottamustasi ja saa sinut näyttämään terveeltä. Siksi on tärkeää, että hoidat ihoasi asianmukaisesti. Erityisesti nuorelle iholle on kiinnitettävä erityistä huomiota, sen ärsyttäville tekijöille altistumisen takia, kuten stressi, epäpuhtaudet ja meikki. Entä jos olisi olemassa erittäin helppo, kokonaisvaltainen lähestymistapa päivittäisen ihonhoitorutiinin täydentämiseen, jotta saisit kirkkaan ja nuorekkaan ihon?

”Rakastan pitää hyvää huolta ihostani ja mielestäni kaikkien pitäisi tehdä samoin” sanoo tanssija, sosiaalisen median vaikuttaja ja PM-Internationalin kumppani Romy Fournelle. Hän muistaa kuitenkin kamppaillensa pitkään ennen kuin hän löysi rutiinin, joka täydentää parhaiten hänen ihonsa terveyttä. Yhdessä kosmetiikkajohtjan Anja Wunderin kanssa olemme pyytäneet häntä kokeilemaan uutta FitLine skin Young Care -sarjaa näyttääksemme sinulle, miten voit integroida puhdistusvaahdon, kuorintanaamion ja kasvovoiteen päivittäiseen rutiiniisi. Kiinnostuitko? Näin se toimii:

1. Puhdistusvaahto

Levitä puhdistusvaahto aamulla ja illalla kostutetuille kasvoille, kaulalle ja dekolteelle, jotta huokoset vapautuvat meikistä, liasta ja ylimääräistä öljyistä. Hiero kevyesti ja poista haalealla vedellä. Luonnolliset kasviuutteet ja erityiset pesuaktiiviset aminohapot  eivät ainoastaan ​​puhdista huolellisesti ja varovasti, vaan myös kosteuttavat ihoa. ”Autoa ihoasi heräämään päivään poistamalla yöllä muodostuneet öljyiset jäänteet. Iltaisin tuotteet taas poistavat kaikki päivän aikana muodostuneet epäpuhtaudet. Tulet rakastamaan silkkisen sileää ihoasi, jonka saat vaahdon avulla” Anja suosittelee.

2. Kuorintanaamio

Onko se kuorinta? Onko se naamio? Se molemmat! Anja kertoo: ”Halusimme kehittää tuotteen, joka toimii tehokkaasti pinnalla ja puhdistaa samanaikaisesti. Niinpä keksimme tämän ainutlaatuisen 2-in-1-ratkaisun säteilevälle, tasaiselle ja sileälle iholle.” Pyöreät, pehmeäreunaiset ja biohajoavat kuorintarakeet poistavat varovasti kuolleet ihosolut ja stimuloivat mikroverenkiertoa. Puhdistava valkoinen savi imee ylimääräisen talin, ympäristön saasteet ja puhdistaa huokosia.

Levitä naamio 1-2 kertaa viikossa kuivalle ja puhdistetuille kasvoille, kaulalle ja dekolteelle (puhdistusvaahdon käytön jälkeen) ja hiero varovasti. Jätä naamio kasvoille 10-15 minuutiksi ja huuhtele sen jälkeen haalealla vedellä.

 

 

“I love the new Young Care facial care products and have praised them to all of my friends! The cleansing foam removes even the most rigid makeup without hardly any scrubbing. The peeling mask leaves my skin as smooth as smooth as a baby’s bottom and the facial cream smells delicious and keeps the skin soft and moisturized. This is the best product line that I have tried in my life!” Eveliina Uosukainen from Finland.

“I have tried many creams in the past, but I have never found a solution for my irritated skin and impurities. With the new “Young Generation” skin care line, my skin has noticeably improved within a few weeks. It is incredible, and I am absolutely thrilled! “Emma Port from Italy.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Kasvovoide

Kasvovoide on viimeinen vaihe uudessa FitLine-ihonhoitorutiissa. Levitä voidetta aamulla ja illalla kasvoille, kaulalle ja dekolteelle puhdistuksen jälkeen (tai sen jälkeen, kun poistat kuorintanaamion niin päivinä, kun päätä tehdä kuorinnan) ja hiero varovasti. Nerokas, luonnollinen aktiivinen ainesosayhdistelmä tasapainottaa ihoa ja täydentää sen ulkonäköä. Lisäbonus, jota luultavasti kukaan ei vastusta: luonnolliset bioflavonoidit suojaavat ihon ennenaikaista ikääntymistä.

”Kun on kyse ihonhoitokäytännön kehittämisestä, joka saa sinut tuntemaan olosi hyväksi ja itsevarmaksi, et todellakaa halua jäättää näiden tuotteitden kokeilemista välistä” on Romyn positiivinen johtopäätös. Onhan tiedossa, että hyvien iho- ja kauneudenhoitokäytäntöjen omaksuminen jo nuorena edesauttaa ihon säilymistä nuorekkaana myöhempinäkin vuosina.

Vastaa

Your email address will not be published.

Post comment