FitLine urheilu

Painonpudotukseen on lukemattomia syitä. Kaikkein tärkeimmän syyn pitäisi aina olla terveys. Jotkut laihduttavat, jotta viihtyisivät paremmin omassa kehossaan – esimerkiksi naiset synnytyksen jälkeen. Motivaatio ei kuitenkaan saisi perustua haitallisten, ulkopuolelta tulevien ihanteiden tavoittelemiseen. Sen sijaan on toivottavaa, että painonpudotuksen tavoitteena on tietoinen ja terveellinen elämäntapa.

Corinna Werner on 38-vuotias terveys- ja ravitsemusasiantuntija. Hänen työnään ja intohimonaan on opastaa ihmisiä liikunnan ja terveyden osa-alueilla joka päivä. Corinna ohjaa ihmisiä painonpudotuksessa ja toimii terveen sekä kestävän painonpudotuksen roolimallina. Hän on pudottanut painoaan 8 kg (hoikistuen vyötäröltä 10 cm ja myös reisistä 10 cm) sekä pystynyt pitämään painonsa samoissa lukemissa. Katsotaanpa, miten Corinna onnistui ja miten FitLine ProShape ‑tuotteista oli apua.

Miksi halusit pudottaa painoa ja miten onnistuit?

Totta puhuen se ei ollut edes tietoinen päätös. Terveys- ja ravitsemusasiantuntijana autan ihmisiä saavuttamaan tavoitepainonsa. Annan heille vinkkejä ja keinoja, mutta oman kiireisen aikatauluni vuoksi minulla ei ole mahdollisuutta elää kuten opetan, ainakaan siinä määrin kuin haluaisin. Tiettyyn ateriasuunnitelmaan on myös vaikeaa sitoutua, koska olen paljon tien päällä eikä minulla ole paljon aikaa aamupalan laittamiseen. Jossain vaiheessa keksin ottaa matkalle mukaan ProShape-tuotteita sen sijaan, että olisin ostanut jotain (joka yleensä osoittautuu epäterveelliseksi). Sitten painoni alkoi pudota.

Mitkä ateriat korvasit ProShape All-in-1 ‑tuotteella?

Yleensä korvaan kotona tehdyn aamiaisen vaivattomalla ProShape-aamiaisella, jonka nautin autossa matkalla töihin. Muulloin korvaan joko lounaan tai päivällisen. Toisinaan syön niitä koko päivän. Silloin korvaan kaikki kolme ateriaa. Oma ehdoton suosikkini on soijacappuccino kauramaidolla: neljä ruokalusikallista 500 millilitraan kauramaitoa.

Miten pidät painon kurissa?

Rakastan syömistä. Ihmiset kysyvät usein, että liikunko näin paljon, koska syön runsaasti – tai syönkö runsaasti, koska liikun niin paljon. Joskus kumpikin väite pitää paikkansa. Tärkeintä on kuitenkin löytää terveellinen yhdistelmä: tasapainoinen, monipuolinen ja sopiviin annoksiin perustuva ruokavalio, paljon liikuntaa (8 000-10 000 askelta päivässä) ja toisinaan voimaharjoittelua.

Minkälaisesta urheilusta pidät eniten?

Olen urheillut koko ikäni. Lapsena voimistelin ja tanssin balettia, nuorena harrastin rytmivoimistelua ja myöhemmin pelasin käsipalloa. Olen aina nauttinut liikunnasta ja urheilusta. Nykyään juoksen mielelläni (enintään 5 km), koska sitä voi tehdä missä vain ja ilman erikoisvarusteita. Teen myös voimaharjoituksia pelkästään omalla painollani ja pelaan tennistä.

Corinnan sanoin: ”Terveys on lahja, jonka jokaisen pitäisi antaa itselleen.” Olemme täysin samaa mieltä. Anna itsellesi lahjaksi terveyttä ja osallistu tänään Shape-haasteeseen Rolf Sorgin kanssa.

Vastaa

Your email address will not be published.

Post comment