Valmistaudu 30-päiväiseen Shape-haasteeseen Rolf Sorgin kanssa

FitLine Shape -haaste Rolf Sorgin kanssa auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi! 30 päivän aikana saat uusimmat FitLine Shape -rutiinit, herkullisia reseptejä, tehokkaita treenejä ja säännöllisiä motivaatiovinkkejä, joiden avulla saavutat unelmasi!

Eri vartalotyypeillä on erilaiset tarpeet. Shape-haaste Rolf Sorgin kanssa mukautuu sinun yksilöllisiin tavoitteisiisi. Hankkiudu elämäsi kuntoon nyt!

Tee vaikutus ystäviisi ja perheeseesi jakamalla ennen/jälkeen-kuvasi Facebookissa ja Instagramissa hashtagilla #FitLineShape

Lisäksi voit lisätä ennen/jälkeen-videosi ja suosituksesi suoraan tälle sivulle Shape-haasteen lopussa ja saat palkinnoksi oman henkilökohtaisen todistuksen.

Intro FitLine ProShape All-in-1 Herkullinen FitLine ProShape All-in-1 on täysi ateriankorvike, joka antaa kehollesi kaiken tarvittavan ja auttaa laihduttamisessa*! Helppo ateriaratkaisu, joka auttaa saavuttamaan tavoitteesi! OSTA NYT Luonnollinen maku ja optimoitu resepti + Ainutlaatuisen hyvänmakuisen steviamme ja luonnollisen maun kanssa, nyt optimoidulla reseptillä, ei säilöntäaineita, kasviperäisillä makeutusaineilla. Intro FitLine ProShape 2 go Nopeassa elämäntahdissa jätämme usein aterioita väliin kiireisen aikataulun takia. FitLine ProShape 2 go -patukat on suunniteltu auttamaan painonpudotuksessa*. Ne ovat herkullinen ja kätevä ratkaisu meneville ihmisille. OSTA NYT Optimaalinen ravitsemus mukana matkassa ProShape 2 go auttaa pysymään kunnossa*, kun elämä on kiireistä. Aterian korvaaminen patukalla on helppo ja nopea tapa syödä terveellisesti ajasta ja paikasta riippumatta. +

Tuotteiden saatavuus riippuu varastotilanteesta

FitLine - Experience results

TILAA

Tilaa viisi FitLine ProShape All-in-1 -suosikkimakuasi nyt!

Osta FitLine Shaker valmistaaksesi herkullisia Shapeja tai korvaa ProShape All-in-1 herkullisella ProShape 2 go -patukalla.

JUO

Korvaa kaksi ateriaa päivässä ProShape All-in-1:illa

Ensimmäisten kahden päivän aikana: Korvaa kolme ateriaa valitsemallasi ProShape All-in-1:illa.
Päivät 3–30: Korvaa kaksi ateriaa valitsemallasi ProShape All-in-1:illa.

TEE ROUKAA

Terveellistä ja maukasta

Tutustu FitLine Kitchenin herkullisiin ja terveellisiin resepteihin.

TREENAA

Nopeasti ja tehokkaasti

Ota haaste vastaan ja palaa entiseen kuntoosi tai paranna kuntoasi treeniohjelmamme avulla.

He onnistuivat!

FitLine Shape -rutiini

The FitLine Shape Challenge with Rolf Sorg is all you need. There is no complicated calorie counting involved. It is simple and easy to follow through. Make sure you enjoy the journey and experience results every day.
arrwo_01-120x136

FitLine Kitchen

Kuka sanoi, että terveellinen ruoka on tylsää?! 30 päivän haasteen aikana voit tehdä omia aterioitasi ProShape All-in-1 -rutiinin lisäksi. Reseptimme on tehty sinulle, jotta voit nauttia syömisestä, ja ne voivat auttaa sinua tavoitteidesi saavuttamisessa! Tässä on herkullisia reseptejä! Nam!

FitLine-valmentaja

Säännöllinen treenaaminen on tärkeää laihdutuksen onnistumisen kannalta. Tarjoamamme treeniohjeet auttavat sinua saamaan mahdollisimman paljon irti Shape-haasteesta Rolf Sorgin kanssa.
Yksinkertaista: Kolme kertaa viikossa harjoitukset parantavat tuloksiasi, vahvistavat kehoasi ja parantavat kokonaisvireyttäsi. Ole valmis tulemaan kuntoon tai parantamaan kuntoasi!

FitLine Total Look

Kun näytät hyvältä treenatessa, pääset oikeaan tunnelmaan. Tutustu FitLine-urheiluvaatekokoelmaan! Hanki FitLine-lookisi nyt!
Psst… Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa, niin näet lisää uutisia!
* Jos korvaat kaksi rajoitetun energian omaavan ruokavalion pääasiallista ateriaa päivittäin ateriankorvikkeilla, paino laskee.