FitLine-produkter

Uansett hvor mye sunnere du har bestemt deg for å bli i nyttårsforsettet ditt, og uansett hvilken diett som er populær i år (enten det er råkostdietten, Atkins-dietten, ketodietten, middelhavsdietten osv.): Det er to faktorer som hjelper deg med å komme i form og føle deg bedre i kroppen din: Energiforbruket må være høyere enn energiinntaket over en lengre tidsperiode, og energien du tilfører kroppen må inneholde viktige næringsstoffer for at kroppen skal kunne fungere normalt.

Her er tre grunnleggende regler du kan følge for å få best mulige resultater:

 1. Øk den daglige energien du forbrenner
 2. Reduser det daglige energiinntaket ditt
 3. Påse at kroppen får alle næringsstoffene du trenger hver dag

Ideelt sett bør du kombinere alle tre reglene. Du må øke energiforbruket ditt ved å bevege deg mer, samtidig som du reduserer energiinntaket ditt ved å ta kontroll over hvor mye energi og hvilke næringsstoffer kroppen får. Den største utfordringen er å begrense energiinntaket uten å begrense muligheten stoffskiftet har til å ta opp næringsstoffene som er nødvendige for at kroppen skal fungere normalt. Du må sørge for at kroppen din får fiber, mineraler, sporstoffer og vitaminer. Du bør unngå å føle deg trøtt, utslitt og å miste konsentrasjonsevnen på grunn av lavt inntak av næringsstoffer eller inntak av næringsstoffer av lav kvalitet.

Fra et praktisk standpunkt er FitLine ProShape All-in-1-shapes og -barer veldig enkle og raske å forberede selv om du har dårlig tid eller er mye på farten. En av de mest praktiske fordelene med ProShape All-in-1-shapes og -barer er at du får samme kalori- og næringsstoffinntak i hvert måltid, slik at du slipper å telle kalorier og passe på at du får nok vitamin B6, sink eller andre viktige næringsstoffer. I tillegg har vi seks herlige smaker som sikrer variasjon i kostholdet ditt.

Måltidserstattere i form av Shapes og Barer er sannsynligvis den beste måten å redusere kaloriinntaket på ved å erstatte 1 eller 2 måltider per dag. Fordeleneer:

 • Konsekvent næringsstoffinntak
 • Konsekvent kaloriinntak
 • Raskt og enkelt å forberede
 • Når du er på farten eller har dårlig tid
 • 6 fantastiske smaker for større variasjon

Når det gjelder det biologiske, er måltidserstattere i form av Shapes og Barer FitLines løsning for å ta kontroll over kvantiteten og kvaliteten til det daglige energiinntaket ditt.

 • Høykvalitetsprotein med høy valens bidrar til vedlikehold av muskelmasse.
 • Karbohydrater bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon og til å gjenvinne vanlig muskelfunksjonalitet.
 • Fiber sørger for at du føler deg mett over tid, og hjelper deg med å unngå fråtsing.

Dette gjør livet ditt mye enklere. Alt du trenger å tenke på og planlegge er hvordan du øker energiforbruket ditt.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

Post comment