Kroppsfasong for kvinner

FL_Shape_Apple_400x400

Eple

Hvis skuldrene og hoftene dine er omtrent like brede, mens midjen din er omtrent like bred eller er enda bredere enn skuldrene og hoftene, har du sannsynligvis en eplefasong. Den øvre delen av hoften kan være bredere enn den nedre delen av hoften, og når du går opp i vekt, legger du på deg rundt midjen. Dette kalles magefett og ligger vanligvis inne i bukhulen. Den gode nyheten er at det er enklere å kvitte seg med magefettet enn det såkalte underhudsfettet, som ligger under huden.

Bli med i FitLine Shape Me Up-programmet for å få de beste tipsene om hvordan du kan få en sunn og sexy form.

FL_Shape_Pear_400x400

Pære

Hoftene er bredere enn skuldrene, og du har sannsynligvis en smal overkropp og en definert midje. Du legger på deg på lårene. Dette fettet er såkalt underhudsfett, som betyr at det ligger rett under huden. Det er ikke lett, men det er heller ikke umulig å bli kvitt denne typen fett.

FitLine Shape Me Up-programmet gir deg de riktige verktøyene for å få en sunn og sexy form.

FL_Shape_Rectangle_400x400

Rektangel

Du har en rett fasong og flatere hofter, og skuldrene, bysten og hoftene ligger innenfor 5 % av hverandre. Dette er en av de vanligste figurene blant kvinner. Hvis du går opp i vekt, legger du på deg like mye på alle områdene. De fleste modeller, kjendiser og langdistanseløpere har denne kroppstypen, men de har vanligvis mindre kroppsfett enn gjennomsnittsmennesket. 

Så det er ingen grunn til bekymring – med det riktige programmet, for eksempel FitLine Shape Me Up, kan du bli den neste Nicole Kidman, eller til og med en maratonløper!

FL_Shape_Glasshour_400x400

Timeglass

Du har smal midje, mens hoftene og bysten er bredere og har nesten lik størrelse. Du legger på deg på hoftene og over midjen. Dette er den klassiske, feminine kroppstypen. Men på tross av den historiske bakgrunnen og forsøkene på å «tvinge» kvinner til å oppnå denne kroppstypen ved å bruke korsett eller ved å fjerne ribbeina ved kirurgi, er det mindre enn 10 % av kvinner som har denne kroppsformen*.

Selv om du allerede har en timeglassfasong, kan FitLine Shape Me Up hjelpe deg med å få enda mer sexy kurver.

* “The shape of things to wear: scientists identify how women’s figures”. The Independent. 2005-11-21.

Kroppsfasonger for menn

FL_Shape_Apple_400x400

Eple

Denne kroppstypen er spesielt rund i mageområdet. Det er også vanlig at beina ser tynne ut. Den øvre delen av hoften kan også være bredere enn den nedre delen av hoften, og når du går opp i vekt, legger du på deg rundt midjen. Magefett ligger vanligvis inne i bukhulen. Den gode nyheten er at det er enklere å bli kvitt magefettet enn underhudsfettet, som ligger under huden.

Bli med i FitLine Shape Me Up og bli kvitt magefettet raskt og enkelt!

FL_Shape_Pear_400x400

Pære

Skuldrene og brystet er smalere enn midjen og hoftene. Du legger vanligvis på deg fett på lårene, hoftene og rumpa. Dette fettet er såkalt underhudsfett, som betyr at det ligger rett under huden. Det er ikke lett, men det er heller ikke umulig å bli kvitt denne typen fett.

Med FitLine Shape Me Up-programmet får du de riktige verktøyene og de beste tipsene for å komme i form igjen.

FL_Shape_Rectangle_400x400

Rektangel

Hvis skuldrene er nesten like brede som hoftene og midjen, og hvis overkroppen er rett, har du en rektangelfasong. Dette er den vanligste kroppsfasongen blant menn. Denne kroppstypen er ikke alltid tynn – det er for eksempel mange mannlige modeller og langdistanseløpere som har denne kroppstypen. De med rektangelfasong må vanligvis jobbe hardere for å bygge definerte muskler.

Bli med FitLine Shape Me Up-programmet for å finne ut mer om hvordan du kan gjøre dette.

FL_Shape_Triangle_400x400_2

Omvendt trekant

Dette er den klassiske, maskuline V-formede kroppstypen. Hvis du har brede skuldre og bryst, men smale hofter og smal midje, har du helt klart en omvendt trekant-fasong. Du tenker kanskje at du bare trenger å vise frem overkroppen, men FitLine Shape Me Up-programmet kan gi deg nyttige tips om hvordan du kan bli mer veltrent og gjøre drømmekroppen til en realitet.