SHAPE ME UP Ønsker du å komme i form
igjen og bli mer veltrent?
3... 2... 1... GO!
SHAPE ME UP Ønsker du å komme i form
igjen og bli mer veltrent?
3... 2... 1... GO!
IF I CAN DO IT YOU CAN DO IT! Følg meg med min Shape Challenge! FØLG MEG PA FACEBOOK MINE FAVORITTER

Hva er Shape Me Up-programmet?

FitLine Shape Me Up gir deg alt du trenger for å nå det personlige målet ditt. I løpet av de 30 dagene vil du få det nyeste FitLine Shape-treningsprogrammet, smakfulle oppskrifter, gode treningsøkter og løpende motivasjonstips som vil få deg i den formen du ønsker.

Ulike kroppstyper har ulike behov. Derfor har vi utviklet et nytt program kun for deg, som passer til de personlige målene dine. Nå kan du komme i bedre form enn noensinne!

Pssst … Vil du imponere vennene dine med forvandlingen din?
Del før- og etter-bilder på sosiale nettverk med #FitLineShape

FitLine-teamet

Intro FitLine ProShape All-in-1 Den smakfulle FitLine ProShape All-in-1 er en komplett måltidserstatter som gir kroppen alt den trenger mens du kommer i form*. En enkel måltidsløsning som hjelper deg med å nå målet ditt. KJØP NÅ Et komplett, balansert og smakfullt alternativ + Naturlige ingredienser av høy kvalitet, for eksempel ekstrakt fra grønne kaffebønner, ekstrakt fra grønn maté, nesleekstrakt og mye mer. Intro FitLine ProShape All-in-1 2 go I en travel hverdag hopper vi gjerne over måltider fordi vi har et tettpakket program. FitLine ProShape 2 Go-barene er spesielt utviklet for å hjelpe deg med å komme i form*. De er en smakfull, fullstendig og praktisk løsning som er laget spesielt for dem som ofte er på farten. KJØP NÅ En kjempegod bar patentert oppskrift på FitLine ProShape All-in-1*. naturlige ingredienser av høy kvalitet, for eksempel ekstrakt fra grønne kaffebønner, ekstrakt fra grønn maté, nesleekstrakt og mye mer. +

Hvordan fungerer det?
Enkelt og med gode resultater

BESTILL

Bestill de sju favorittboksene dine med FitLine ProShape All-in-1

Ikke glem å kjøpe en FitLine-shaker for å lage gode Shape-oppskrifter. Du kan bytte ut ProShape All-in-1-boksen med ProShape 2 Go-favorittbarene dine.

DRIKKE

Bytt enkelt ut daglige måltider med ProShape All-in-1

Du kan enkelt bytte ut tre hovedmåltider på dag 1–2 og to hovedmåltider på dag 3–30 med ProShape All-in-1.

MAT

Sunt og smakfullt

Finn smakfulle og sunne oppskrifter i FitLine Kitchen.

TRENING

Raskt og effektivt

Ta utfordringen og kom i form igjen med treningsplanen vår.

De klarte det!

Hva slags kroppsfasong har jeg?

Å være i form handler ikke bare om hvor mye ekstra kroppsfett du har, men også hvor du har det.
Vi kan fastslå fire ulike typer kroppsfasonger for både kvinner og menn.
Bli med i FitLine Shape Me Up-programmet og få kroppsfasongen din beregnet GRATIS, sammen med personlige tips om hvordan du kan spise, kle deg eller til og med trene, basert på kroppstypen din!

FitLine Shape-treningsprogram

FitLine Shape Me Up er akkurat det du trenger. Det er ingen kaloritelling som gjør livet vanskelig. Det er enkelt og lett å følge, sånn at du kan ha det gøy underveis og, selvfølgelig, se resultater.
arrwo_01
FL_SHCH_XX_Kitchen_600x600_D2

FitLine Kitchen

Hvem sa at sunne måltider er kjedelige?
I løpet av 30-dagers programmet, sammen med ProShape All-in-1-treningsprogrammet, kan du selv velge å lage egne sunne måltider.
Oppskriftene våre er laget for deg for å nytes og for å hjelpe deg med å nå målene dine.
Her finner du noen fristende oppskrifter. Nam!

FitLine Coach

Trening er et grunnleggende element når du skal komme i form. Øvelsene våre hjelper deg med å få mest mulig ut av FitLine Shape Me Up.
Enkelt: 3 ganger i uken – øvelsene kommer til å forbedre resultatene av å komme i form, de styrker kroppen og gir deg mer energi. Gjør deg klar til å komme i form!
FL_SHCH_XX_Coach_600x600_D2

FitLine Total Look

FitLine-sportskolleksjonen hjelper deg med å holde stilen når du trener. Finn din FitLine-stil nå!
Pssst … Følg oss på sosiale medier for å få flere eksklusive nyheter!

* Å erstatte to av de viktigste daglige måltidene i et energibegrenset kosthold med måltidserstatning bidrar til vekttap.