FitLine Sport

Det finnes utallige grunner til å gå ned i vekt. Helsen bør alltid være hovedmotivasjonen. Enkelte gjør det for å føle seg mer komfortable i kroppen sin, f.eks. mødre som prøver å bli kvitt overflødige kilo etter graviditet. Men strebing etter usunne idealer som samfunnet har fremmet, bør aldri være en av årsakene. I stedet bør målene for vektnedgang reflektere en bevisst og sunn livsstil.

Corinna Werner, 38, er helseekspert og ernæringsfysiolog. Hun jobber med trening og fysisk helse på daglig basis. Hun veileder andre som ønsker å gå ned i vekt, og fungerer som en rollemodell for sunn og varig vektnedgang. Hun har ikke bare gått ned 8 kg (og blitt kvitt 10 cm av livvidden og 10 cm fra lårene), men har også vært i stand til å holde vekten på dette nivået i ettertid. La oss finne ut hvordan hun gjorde det og hvordan FitLine ProShapes hjalp henne.

Hva var motivasjonen din for å gå ned i vekt, og hvordan oppnådde du vekttapet?

For å være ærlig var det ikke en bevisst avgjørelse. Som helseekspert og ernæringsfysiolog hjelper jeg andre med å nå sine mål for vektnedgang. Jeg gir dem tips og triks, men den travle hverdagen min gjør at jeg ikke alltid kan praktisere mine egne råd i den grad jeg ønsker. Det er også vanskelig å følge en måltidsplan. Dette er fordi jeg ofte er på farten og ikke har mye tid til å lage frokost. Det begynte med at jeg tok med meg ProShapes mens jeg var på farten i stedet for å kjøpe mat (som vanligvis aldri ender i sunne valg), og det var da vekttapet mitt begynte.

Hvilke måltider erstattet du med ProShape All-in-1?

Vanligvis erstatter jeg frokosten hjemme med en enkel ProShape-frokost i bilen på vei til jobb. Andre ganger erstatter jeg lunsj eller middag. Fra tid til annen faster jeg en hel dag. Da erstatter jeg alle tre måltidene. Forresten er favorittsmaken min Soya Cappuccino med havremelk: 4 skjeer med 500 ml.

Hvordan holder du vekten din ved like?

Jeg elsker mat. Folk spør meg ofte: Trener du så mye fordi du spiser mye? Eller spiser du mye fordi du trener så mye? Noen ganger er begge delene tilfellet. Hovedpunktet er at sunn vektnedgang handler om å finne en sunn blanding: et balansert kosthold som er variert og velproporsjonert, tilstrekkelig trening (8 000–10 000 skritt per dag) og styrketrening i blant.

Hva slags trening foretrekker du?

Jeg har drevet med idrett hele livet. Jeg startet med turn og ballett som barn, drev med rytmisk sportsgymnastikk i ungdomstiden og begynte å spille håndball senere. Jeg har alltid hatt glede av trening og idrett. Nå for tiden liker jeg å løpe (maksimalt 5 km) fordi jeg kan gjøre det hvor som helst og så godt som uten utstyr. I tillegg utfører jeg styrkeøvelser ved hjelp av egen kroppsvekt og spiller tennis.

Corinna sier: «Helse er en gave du bør gi deg selv». Og vi er helt enige. Gi deg selv god helse og bli med i Shape Challenge med Rolf Sorg i dag.

 

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

Post comment