Lifestyle

FitLines Summer Body Challenge nærmer seg slutten, og nå har du nok allerede blitt vant til din FitLine-rutine og treningsrutine – forhåpentligvis ser du også de første resultatene. Veldig bra! Fordi rutiner faktisk fungerer. Rutiner fungerer så bra fordi vår menneskelige hjerne er programmert til å ha behov for automatisering. Det krever mye mindre energi enn å tenke på noe igjen og igjen.

Våre vellykkede FitLine-idrettsutøvere har perfeksjonert treningsrutine-filosofien, og de deler den med oss. Sjekk dem ut nedenfor!

Achim Heukemes – fortsett å løpe

Du vet Achim, han er alltid på farten – bokstavelig talt. For at han kan gjøre det hver dag, planlegges rutinene fra morgen til kveld. Når han våkner om morgenen, starter Achim ‘The Legend’ Heukemes, dagen med Basics og Activize – også kjent som PowerCocktail, og han har også nylig lagt Munogen til den rutinen. I løpet av dagen mens han trener, lager han seg en Fitness-Drink med Activize. Ved å legge til Activize får han til å føle at han har 15% ekstra oksygenforsyning. Når en intens 6-timers sykkeltur er over, tar han 6 ProShape Amino-kapsler før starten, og 6 kapsler etter turen. Innimellom spiser han ofte en FitLine Proteinbar. Noen ganger med sjokolade, noen ganger med en annen smak. Det avhenger av humøret og temperaturen ute.

Jana Stewart – sammen er vi sterkere¨

Jana ‘Beasley’ Stewart er en profesjonell kroppsbygger fra USA, og har brukt FitLine-produkter daglig i 3 år. Når hun ikke er motivert, minner hun seg selv på hvorfor hun deltar i konkurranser. Hennes mål er å leve et langt, sunt, aktivt og lykkelig liv, omgitt av familien sin. Jana Stewarts treningsrutine handler om maksimal energi. Hun starter treningsrutinen med ProShape Amino og PowerCocktail, som hun drikker gjennom treningen. Etter å ha fullført treningen, går Jana vanligvis til en selvmassasje med en svart rulle. Den svarte rullen strekker ikke bare musklene etter stress, men det bidrar også til å lindre ømme muskler.

Michael Parchment - FitLine

Michael Parchment – det som ikke dreper deg, gjør deg sterkere

Fire ganger TAGB World Tae Kwon Do Mester og personlig trener, Michael Parchment som bor i Norge, er en ivrig FitLine-bruker. Som idrettsutøver og personlig trener er det viktig for ham hvilke produkter han bruker i sin daglige rutine, og hvilke produkter han anbefaler til sine kunder. Han starter morgenen med Basics og Activize, dette gir ham en øyeblikkelig oppvåkningseffekt og mer energi. Men hans absolutte favoritt er Munogen og Activize under treningsøktene. Han hevder å være i stand til å løpe uten stans, presse seg hardere, og ha bedre kardiotreninger. Som personlig trener påvirker rutinen hans også rutinene til klientene hans. Det betyr at han vet nøyaktig hva han gjør med sin egen kropp, og med klientens kropp.

Har du laget dine egne FitLine-rutiner under denne utfordringen? Vi er ivrige etter å høre hva som fungerer best for deg. Legg igjen en kommentar nedenfor, eller skriv oss på Facebook og Instagram.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

Post comment