Lifestyle

Nytt år, nye muligheter? Nå er det ideelle tidspunktet for å revurdere vanene dine, og gjøre noen endringer som virkelig kommer kroppen til gode. Uansett om det er å prioritere et sunt kosthold, eller å komme seg på treningssenteret for å fjerne de ekstra kiloene som klamret seg fast etter ferien. Her på PM-International har mange av oss startet med Summer Body Challenge for å komme seg tilbake på sporet. 

En endring er nesten alltid enkel å komme i gang med, men den virkelige jobben starter etter at den første motivasjonen har falmet.Vi har samlet fem tips for å hjelpe deg med å nå treningsmålene dine i 2019: 

  • Begynn i det små, og jobb deg opp – Ha realistiske mål, planlegg måltider og treningsøkter – og hold deg til dem! Om du forteller venner og familie om planene dine, eller at du er med i Summer Body Challenge, legger du litt ekstra press på deg selv og det blir vanskeligere å skeie ut. På den andre siden er det viktig å finne en balanse. Å legge for mye press på seg selv kan føre til frustrasjon og kan ende opp i at du mister motivasjonen. Bruk heller tid på å tilpasse de nye rutinene, og glem aldri målet ditt.

  • Lag plass til nye rutiner – Rutiner er det som får vaner til å vare. Så hvorfor ikke starte det hele med vårt 14-dagers FitLine D-Drink-program med 1 porsjon daglig? D-Drink er en delikat allround-løsning for å opprettholde normal leverfunksjon[i] og metabolisme[ii]. Ta en pause i hverdagen og nyt denne deilige kombinasjon av højkvalitative, naturlige ingredienser. D-Drink er lavglykemisk (utelukkende søtet med steviaekstrakt). NTC støtter optimalt næringsinntak. Planlegger du å delta i Summer Body Challenge? Perfekt – D-Drinken er den ideelle forberedelsen. Har du allerede startet? Ikke noe problem, det er også en god følgesvenn gjennom programmet.
  • Kom deg på kjøkkenet. Dette handler ikke om å lage kjedelig mat. Målet er at sunne og smakfulle måltider blir en morsom del av rutinen. Tenk grønnsaker, magre proteiner, og sunne fettsyrer – og et sporadisk stykke mørk sjokolade når søtsuget trigger deg. Trenger du inspirasjon? Ta en titt på våre enkle oppskrifter!
  • Svett det ut – Regelmessig trening er en utrolig stemningsbooster, og hjelper deg med å kvitte deg med de overflødige kiloene. Fortsatt ikke overbevist? Sjekk ut våre motivasjonshacks og FitLine Shape Program-treningsøkter for å få musklene til å pumpe!
  • Legg deg til vanlig tid – Å være den beste versjonen av deg selv er mye enklere når du føler deg uthvilt. Prøv å legge deg og stå opp til vanlig tid for å hjelpe kroppen din til å komme seg tilbake til arbeid eller skolemodus.

Har du en hemmelig oppskrift for å sette deg treningsmål og holde deg til dem? Fortell oss I kommentarfeltet!

[i] Choline bidrar til å opprettholde normal leverfunksjon.

[ii] Krom bidrar til normal metabolisme av makronæringsstoffer.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

Post comment