Gjør deg klar for 30-dagers Shape Challenge med Rolf Sorg

Fitline Shape Challenge med Rolf Sorg hjelper deg å nå dine personlige mål for å komme i form! I løpet av de 30 dagene vil du få det nyeste FitLine Shape-treningsprogrammet, smakfulle oppskrifter, gode treningsøkter og løpende motivasjonstips som vil få deg i den formen du drømmer om!

Forskjellige typer kroppsformer har forskjellige behov. Shape Challenge med Rolf Sorg tilpasses til dine individuelle mål. Nå kan du komme i bedre form enn noensinne!

Imponer venner og familie ved å dele dine før/etter-bilder på Facebook og Instagram med hashtag #FitLineShape

I tillegg kan du sende dine før/etter-videoer og personlige suksesshistorie direkte til denne siden på slutten av Shape Challenge. Da blir du belønnet med ditt eget personlige sertifikat.

Tilgjengeligheten av produktet avhenger av land og lagerbeholdning.

FitLine - Opplev resulater.

BESTILL

Bestill dine fem favoritter blant FitLine ProShape All-in-1-smakene nå!

Kjøp FitLine-shakeren for å blande deilige Shakes eller erstatte ProShape All-in-1 med en deilig ProShape 2 go-bar.

DRIKKE

Du erstatter bare to måltider om dagen med ProShape All-in-1

De første to dagene: Erstatt tre måltider med favoritten din blant ProShape All-in-1.
Dager 3 - 30: Bytt ut to måltider med ProShape All-in-1 du foretrekker.

MATLAGING

Sunt og velsmakende

Utforsk de deilige og sunne oppskriftene vi har lagt for deg i FitLine Kitchen.

TRENING

Raskt og effektivt

La deg utfordre og få tilbake eller forbedre formen din med vårt treningsopplegg.

De klarte det!

FitLine Shape-treningsprogram

Det eneste du trenger er FitLine Shape Challenge med Rolf Sorg. Det er ingen komplisert kaloritelling. Det er enkelt og lett å gjennomføre. Sørg for at du koser deg underveis og opplever resultater hver dag.
arrwo_01-120x136

FitLine Kitchen

Hvem har sagt at sunn mat er kjedelig?! I løpet av 30-dagersprogrammet, sammen treningsrutinen ProShape All-in-1, kan du selv velge å lage egne sunne måltider.
Oppskriftene våre er laget for din nytelse og for å hjelpe deg å nå målene dine. Her har du noen fristende oppskrifter! Nam!

FitLine Coach

Regelmessig trening er avgjørende for at du skal komme i form. Øvelsene våre hjelper deg å få mest mulig ut av Shape Challenge med Rolf Sorg.
Enkelt: Når øvelsene gjennomføres tre ganger i uken, akselereres resultatene dine, kroppen din styrkes og din generelle vitalitet forbedres. Gjør deg klar til å komme i form eller i bedre form!

FitLine Total Look

Når du tar deg godt ut når du trenger, kommer du i rette stemning. Utforsk FitLines sportskolleksjon! Finn din egen FitLine-stil nå!
Pssst … Følg oss på sosiale medier for å få flere eksklusive nyheter!
*Å erstatte to av de viktigste daglige måltidene i et energibegrenset kosthold med måltidserstatning bidrar til vekttap.