Gjør deg klar for 30-dagers Shape Challenge med Rolf Sorg

Fitline Shape Challenge med Rolf Sorg hjelper deg å nå dine personlige mål for å komme i form! I løpet av de 30 dagene vil du få det nyeste FitLine Shape-treningsprogrammet, smakfulle oppskrifter, gode treningsøkter og løpende motivasjonstips som vil få deg i den formen du drømmer om!

Forskjellige typer kroppsformer har forskjellige behov. Shape Challenge med Rolf Sorg tilpasses til dine individuelle mål. Nå kan du komme i bedre form enn noensinne!

Imponer venner og familie ved å dele dine før/etter-bilder på Facebook og Instagram med hashtag #FitLineShape

I tillegg kan du sende dine før/etter-videoer og personlige suksesshistorie direkte til denne siden på slutten av Shape Challenge. Da blir du belønnet med ditt eget personlige sertifikat.

Intro FitLine ProShape All-in-1 Den smakfulle FitLine ProShape All-in-1 er en komplett måltidserstatter som gir kroppen alt den trenger mens du kommer i form*. En enkel måltidsløsning som hjelper deg med å nå målet ditt. KJØP NÅ Naturlig smak og optimert sammensetning + Med vår eksklusive, velsmakende Stevia og naturlige smak, nå med optimert sammensetning, Fri for konserveringsmidler, Med vegetabilske søtningsstoffer. Intro FitLine ProShape 2 go Med ProShape 2 go er det enkelt å komme i form* i vår travle hverdag. Du erstatter bare måltidet med tilskuddet som gjør det raskt og enkelt å spise sunt når du er i farta. KJØP NÅ Din optimale ernæring når du er i farta patentert oppskrift på FitLine ProShape All-in-1, optimert sammensetning, med vegetabilske søtningsstoffer, løsningen når du er i farta, naturlig smak +

Tilgjengeligheten av produktet avhenger av land og lagerbeholdning.

FitLine - Opplev resulater.

BESTILL

Bestill dine fem favoritter blant FitLine ProShape All-in-1-smakene nå!

Kjøp FitLine-shakeren for å blande deilige Shakes eller erstatte ProShape All-in-1 med en deilig ProShape 2 go-bar.

DRIKKE

Du erstatter bare to måltider om dagen med ProShape All-in-1

De første to dagene: Erstatt tre måltider med favoritten din blant ProShape All-in-1.
Dager 3 - 30: Bytt ut to måltider med ProShape All-in-1 du foretrekker.

MATLAGING

Sunt og velsmakende

Utforsk de deilige og sunne oppskriftene vi har lagt for deg i FitLine Kitchen.

TRENING

Raskt og effektivt

La deg utfordre og få tilbake eller forbedre formen din med vårt treningsopplegg.

De klarte det!

FitLine Shape-treningsprogram

Det eneste du trenger er FitLine Shape Challenge med Rolf Sorg. Det er ingen komplisert kaloritelling. Det er enkelt og lett å gjennomføre. Sørg for at du koser deg underveis og opplever resultater hver dag.
arrwo_01-120x136

FitLine Kitchen

Hvem har sagt at sunn mat er kjedelig?! I løpet av 30-dagersprogrammet, sammen treningsrutinen ProShape All-in-1, kan du selv velge å lage egne sunne måltider.
Oppskriftene våre er laget for din nytelse og for å hjelpe deg å nå målene dine. Her har du noen fristende oppskrifter! Nam!

FitLine Coach

Regelmessig trening er avgjørende for at du skal komme i form. Øvelsene våre hjelper deg å få mest mulig ut av Shape Challenge med Rolf Sorg.
Enkelt: Når øvelsene gjennomføres tre ganger i uken, akselereres resultatene dine, kroppen din styrkes og din generelle vitalitet forbedres. Gjør deg klar til å komme i form eller i bedre form!

FitLine Total Look

Når du tar deg godt ut når du trenger, kommer du i rette stemning. Utforsk FitLines sportskolleksjon! Finn din egen FitLine-stil nå!
Pssst … Følg oss på sosiale medier for å få flere eksklusive nyheter!
*Å erstatte to av de viktigste daglige måltidene i et energibegrenset kosthold med måltidserstatning bidrar til vekttap.