FitLine Produkter

Verklig skönhet kommer inifrån. Först och främst refererar det här till de inre värdena och en sund attityd gentemot dig självklart. Men tänk om du kunde hjälpa ditt yttre att återspegla den sanna skönheten inom dig?

Vår hy åldras – det är ett faktum. När vi blir äldre, börjar cellåtervinningscykeln sakta ner, varpå synliga tecken på åldrande börjar visa sig på vår hud: rynkor, torr hud, en blek och askfärgad hudton, ojämna och stora porer. En av huvudorsakerna är den naturliga förlusten av kollagen. Dr Tobias Kühne, Chief Scientific Officer på PM-International, förklarar: “Även om vi kan göra mycket utifrån med vår FitLine Skin anti-aging serie, har ansiktsvård sina gränser. Externt applicerade produkter är utmärkta för att ta hand om epidermis, det yttersta hudskiktet. De djupare hudlagren behöver dock stöd från insidan. Här kommer det nya näringstillskottet FitLine Beauty, med sin helhetslösning, in i bilden.”

Kollagen för vinnings skull

Kollagen har under de senaste åren blivit en eftertraktad ingrediens i skönhetsindustrin. Alla pratar om det och det tas allt mer i folks munnar, bokstavligen! Studier visar att det orala intaget av specifika bioaktiva kollagenpeptider minskar hudrynkor och ökar bildandet av hudmatrixen. Med målet att se och känna sig yngre igen har PM-International nu gått med i konversationen genom att lansera den nya FitLine Beauty.

Detta unika näringstillskott i pulverform löses upp i vatten till en drink med en utsökt fruktig bär smak. Den utmärker sig med det exklusiva Nutrient Transport Concept (NTC®) för högre biotillgänglighet av ingredienserna. Vi har skapat ett helhetskoncept med synergistiska näringsämnen. Kollagenpeptider och naturliga växtextrakt från källor som svart ris, kiwi, apelsiner och ananas understödjer vacker en strålande hy.[1] Dessutom stödjer en speciell kombination av vitaminer och mineraler, bindväven och bidrar till friskt hår och naglar.[2]

Ta fram det bästa i dig

Om du någonsin har undrat om det är möjligt att dricka dig vacker, har du precis hittat svaret. Kom ihåg att vacker hud kräver en hälsosam livsstil. “Föryngrande botemedel kan inte kompensera för faktorer som alkohol, nikotin, stress eller dålig sömn, vilket främjar hudåldring, men det hjälper till att få fram det bästa i dig om du behandlar dig själv och din hud med omsorg,”– Anja Wunder, chef för kosmetika hos PM-International. Upplev strålande hy, vackert hår och naglar[2] med nya FitLine Beauty.

 

[1] (1) Oral Intake of Specific Bioactive Collagen Peptides Reduces Skin Wrinkles and Increases Dermal Matrix Synthesis. Skin Pharmacol Physiol 2014;27:113-119. Proksch et al. ; (2) Oral supplementation with specific bioactive collagen peptides improves nail growth and reduces symptoms of brittle nails. J Cosmet Dermatol 2017;00:1-7. Hexsel et al.

[2] Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning för normal funktion av huden. Biotin bidrar till upprätthållandet av normalt hår och hud. Zink bidrar till underhållet av normal hud, hår och naglar.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Post comment