FitLine Produkter

Det spelar ingen roll hur mycket hälsosammare du bestämde dig för att bli i ditt nyårslöfte eller vilken diet som är trendig i år, om det är rawfood, Atkins, ketogen kost, Medelhavskost eller annat. Det finns två saker som hjälper dig att hitta formen och känna dig bättre i kroppen: Din energiförbrukning behöver vara högre än ditt energiintag under en längre tid, och energin du ger din kropp behöver innehålla viktiga näringsämnen för att din kropp ska fortsätta fungera normalt.

När du vet det finns det tre grundregler att följa för att maximera ditt resultat:

 1. Öka energimängden du förbränner varje dag
 2. Minska energin du intar varje dag
 3. Se till att din kropp får alla näringsämnen den behöver varje dag

Helst ska du kombinera alla tre regler. Du bör börja öka din energiförbrukning genom att röra på dig mer och samtidigt begränsa energin du intar genom att ta kontroll över hur mycket energi och vilka näringsämnen du ger din kropp. Den största utmaningen är att begränsa energiintaget utan att begränsa metabolismens möjligheter att ta upp värdefulla näringsämnen som är viktiga för att den ska fungera normalt. Din kropp behöver få fibrer, mineraler, spårämnen och vitaminer. Du vill inte känna dig trött och utmattad eller få svårt att koncentrera dig på grund av att du får i dig för lite eller för lågkvalitativa näringsämnen under dagen.

FitLine ProShape All-in-1: Enkelt, snabbt och konsekvent

Ur en rent praktisk synvinkel kan du enkelt och snabbt fixa FitLine ProShape All-in-1 shakes eller bars, även om du har ont om tid eller reser mycket. En av de största praktiska fördelarna med ProShape All-in-1 shakes och bars är att du får samma kalori- och näringsämnesintag under alla måltider, vilket innebär att du slipper räkna kalorier och se till att du får tillräckligt med vitamin B6, zink eller andra viktiga näringsämnen. Dessutom finns det sex goda smaker så att du får variation.

Måltidsersättning med shakes och bars är antagligen det bästa sättet att minska ditt energiintag genom att ersätta en eller två måltider per dag. Fördelar:

 • Konsekvent näringsintag
 • Konsekvent kaloriintag
 • Snabbt och enkelt att förbereda
 • I farten – när du har ont om tid
 • Sex goda smaker för större variation

Rent biologiskt sett är måltidsersättning med shakes och bars FitLines sätt att ta kontroll över kvantiteten och kvaliteten i ditt dagliga energiintag.

 • Högkvalitativt protein med hög valens bidrar till bibehållen muskelmassa.
 • Kolhydrater bidrar till att bibehålla normal hjärnfunktion och återställa den normala muskelfunktionen.
 • Fibrer bidrar till att hålla dig mätt längre och hjälper dig att motstå frestelser.

Det gör ditt liv så mycket enklare. Eftersom du på det sättet bara behöver fundera på hur du ska öka din energiförbrukning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Post comment