FitLine Produkter

Vacker hud kräver rätt vård och engagemang. Bara ett fåtal människor är välsignade med en felfri hud utan större ansträngning. För resten av oss verkar det vara en ständig kamp för att ta reda på vad vår hud behöver för att lysa. Upp med en hand om du fortfarande försöker hitta den bästa hudvårdsserien till dig själv. Särskilt ung hud har många problem. Den hatar stress, saknar ofta fukt, är lätt irriterad och är en lekplats för föroreningar och acne (och ja, även vuxna har finnar). Medan det finns många produkter ute för att ta itu med enskilda problemområden har det inte funnits någon helhetslösning – förrän nu!

Lämpar sig för alla behov

Säg hej till vår nya FitLine Skin Rengöringsmousse, Peeling Mask, och Ansiktskräm. Vi på PM-International har skapat dessa Young Care-produkter, speciellt utformade för alla unga hudtyper fram till 30 års ålder. Anja Wunder, chef för kosmetik, förklarar: “Hudhälsan har blivit allt viktigare under de senaste åren, men ändå kämpar många fortfarande med att hitta produkter som är mest lämpade för deras behov, särskilt om de måste ta itu med flera problemområden samtidigt. En daglig hudvårdsrutin med vårt nya FitLine skin-set är vår lösning för dig. “Den här nya serien av naturkosmetik gör din dagliga hudvårdsrutin till en enkel uppgift eftersom det ger dig allt du behöver för att hjälpa dig att ”vara dig själv”.

En ny helhetslösning

När det gäller att utveckla en hudvårdsserie som verkligen maximerar den synliga hälsan på din hud, är FitLine-skin Young Care den nya helhetslösningen innehållande en Rengöringsmousse, Peeling mask och Ansiktskräm. Till skillnad från vanliga rengöringsprodukter är rengöringsmoussen fri från sulfat och istället baserad på en kombination av naturliga växtextrakt och naturliga aminosyror. Den inte bara rengör, utan fuktar också huden för en ren, klar och silkeslen mjuk hud. Peeling Masken tar försiktigt bort döda hudceller, stimulerar mikrocirkulationen, absorberar överskott av talg och förfinar porerna. Ett stort plus för vår miljö: Peelingkornen som används är 100% biologiskt nedbrytbara. Slutligen erbjuder ansiktskrämen en unik mjukvård för morgon och kväll.

Naturlig lyster

Eftersom ansiktskrämen inte sköljs av, till skillnad från skummet och masken, har dess ingredienser tid att arbeta på huden. För maximal effekt är krämens bas det exklusiva Nutrient Transport Concept (NTC), vilket leder näringsämnena till var de behövs, precis när de behövs, på cellnivå. “I det här fallet har vi kombinerat vår NTC med ett genialt, naturligt aktivt ingredienskomplex som riktar sig till olika hudproblem hos ung hud och hjälper den tillbaka till perfekt balans. Vi vill hjälpa din hud att naturligt reflektera hur vackert du är på insidan, säger Anja Wunder.

Låt oss vara ärliga, från det enorma urvalet där ute, är det svårt att välja just den ”rätta”. Med denna serie behöver du inte oroa dig för att göra fel val för att möta din huds krav.

Vill du ta reda på hur du använder produkterna i din dagliga rutin? Kolla in den här artikeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Post comment