Livsstil

Nytt år, nytt jag? Det är nu en ideal tid för att tänka över dina vanor och var snäll mot din kropp. Oavsett om det gäller att äntligen prioritera en hälsosam diet, regelbundet gå till gymmet eller att gå ner de där extra kilona som man lagt på sig under julen. Här på PM-International har många av oss precis startat Summer Body Challenge för att ta oss tillbaka.  

Nya starter är alltid magiska, men det riktiga arbetet börjar efter det initiala motivationsruset har lagt sig. Vi har samlat 5 tips som kan hjälpa dig att krossa dina fitnessmål under 2019:

  • Börja smått och arbeta dig uppåt. Ha realistiska ambitioner, planera dina måltider och träningspass – och håll dig till dem! Att berätta för familj och vänner om dina planer eller ditt deltagande i Summer Body Challenge, gör det svårare att smita undan. Å andra sidan, håll det balanserat. Att sätta för mycket press på dig själv kan leda till frustration och att du tillslut tappar motivationen. Ta, istället, din tid och kom in i det, sakta men säkert; och släpp aldrig målet ur sikte!

  • Gör plats för nya rutiner. Rutiner gör att vanor stannar. Så varför inte börja din hälsoresa med vårt 14-dagars FitLine D-Drink program, med endast en portion per dag? Det är en läcker allround-program som bidrar till att bevara normal leverfunktion[i] och metabolism[ii]. Ta det lugnt en tid varje dag och njut av denna härliga blandning av högkvalitativa och naturliga ingredienser. Vårt NTC® stödjer ett optimalt näringsupptag. Planerar du på att vara med i Summer Body Challenge? Perfekt – D-Drink är den ideala förberedelsen. Om du har redan startat Summer Body Challenge är det inga problem! Den fungerar även bra som en följeslagare under programmet.
  • Använd ditt kök. Detta handlar inte om att gå miste om allt gott. Målet är att göra hälsosam, smakrik matlagning en del av din rutin. Tänk grönsaker, mager protein och hälsosamma fetter – och de enstaka bitarna mörk choklad när sockersuget slår på. Behöver du inspiration? Ta en titt på våra lätta recept!

  • Svettas. Regelbunden träning är en fantastisk humörshöjare och kommer att hjälpa dig att gå ner de där oönskade kilona. Är du fortfarande inte övertygad? Titta på våra motivationstips och FitLine Shape träningspass som ger dina muskler bra pump!

 

  • Ha en tydlig sömnrutin, skippa snooze! Att vara den bästa versionen av dig själv är mycket lättare när du känner dig utvilad. Försök att gå och lägga dig och vakna enligt regelbundna tider, då hjälper du kroppen att fastställa dina nya hälsosamma rutiner.

Har du själv ett eget recept för att sätta, och nå dina fitnessmål? Dela gärna med dig i kommentarsfältet!

[i] Kolin bidrar till att bibehålla normal leverfunktion.

[ii] Krom bidrar till normal omsättning av makronäringsämnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Post comment